Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی منطقه ۵ شهرداری تهران، کلینیک درمانی بیماری های حاد ریوی با حضور شهردار منطقه ۵ و تعدادی از مقامات شهرداری و نیز مسئولان کمپین نفس که  سازنده این کلینیک بود، برگزار شد.  

 زمین این درمانگاه از سوی شهرداری تهران تامین شده و در مجاورت بیمارستان ابن سینا در بلوار آیت الله کاشانی با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان در عرض شش روز توسط کمپین نفس راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بر اساس این گزارش، مراجعان در این درمانگاه مورد پایش بیماری های ریوی و کرونا قرار می گیرند و در صورتی که نیاز به بستری داشته باشند به بیمارستان ابن سینا منتقل خواهند شد.

«فریدون حیدری»، شهردار منطقه ۵ در آیین بهره برداری از این درمانگاه، اظهار داشت: تمام ظرفیت شهرداری تهران در خدمت مقابله با کرونا است.

وی با تقدیر از بخش خصوصی که در ساخت این درمانگاه نقش مهمی داشت، گفت: این موفقیت نشان می دهد اگر برخی محدودیت های اداری وجود نداشته باشد می توان با سرعت و هماهنگی بیشتری فعالیت کرد.

حیدری تاکید کرد که شهرداران مناطق و نواحی که وظیفه خدمت رسانی به مردم را دارند تمام تلاش خود را معطوف به این کرده اند که بحران کرونا کنترل شود.

شهردار منطقه ۵، در بخش دیگری از سخنان خود به کمپین هم نفس و فعالیت بخش خصوصی در ساخت این درمانگاه اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی توان و ظرفیت بالایی برای فعالیت در این زمینه دارد و ما تمام تلاش خود را می کنیم تا آنها بتوانند از این ظرفیت برای مقابله با کرونا استفاده کنند.  

«زینب نصیری» مدیر کل سلامت شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: تمام توان شهرداری به عنوان بزرگترین خدمات دهنده در شهر تهران بر این است که شهروندان کمتر در شهر تردد کنند و در خانه بمانند تا زنجیره انتقال بیماری قطع شود و بتوانیم از این بحران عبور کنیم.  

وی افزود: تمام بخش های شهرداری هم اکنون در حال تلاش و فعالیت برای  تحقق این هدف است که همانا از سوی ستاد مقابله با کرونا برنامه ریزی و ابلاغ شده است.  

نصیری افزود: مردم باید بدانند که ماندن در خانه انتخابی است که برای زندگی و مقابله با مرگ است و اگر ما می خواهیم کرونا را شکست دهیم رمز آن ماندن در خانه و قطع زنجیره های انتقال است و باید برای رسیدن به این هدف باید هم افزایی کنیم.

«پدرام سلطانی» مدیر کمپین هم نفس نیز با تاکید بر ظرفیت بالای بخش خصوصی گفت: بخش خصوصی در ایران می تواند مانند بخش خصوصی کشورهای پیشرفته فعال و منشاء خدمات باشد.

وی با بیان اینکه این مرکز درمانی طی شش روز ساخته و به بهره برداری رسید، عنوان کرد: اما برخی محدودیت ها و موانع و تنگ نظری ها مانع تحرک بخش خصوصی است که امیدوارم روزی این محدودیت ها و موانع برطرف شود.  

«آرش انیسیان» رییس بیمارستان ابن سینا که این درمانگاه در مجاورت آن ساخته شده است هم در این مراسم با تشکر از مساعدت شهرداری تهران  و کمک بخش خصوصی برای ساخت این درمانگاه گفت: این درمانگاه می تواند روزانه به ۳۰۰ مراجعه کننده خدمات درمانی ارائه دهد و در صورتی که بیماری نیاز به بستری داشته باشد به بیمارستان ابن سینا منتقل خواهند شد.

بر اساس آخرین آمار تاکنون ۱۸ هزار و ۴۰۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، هزار و ۲۸۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵ هزار و ۹۷۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا خدمت رسانی به مردم روابط عمومی زینب شهر تهران فوت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیمارستان ابن سینا شهرداری تهران بخش خصوصی منطقه ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۵۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد

استاندار گیلان با بیان اینکه سد مخزنی دیورش رودبار ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: دولت نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، اسدالله عباسی امروز_جمعه چهاردهم_اردیبهشت در جریان بازدید از پروژه در حال احداث سد دیورش رستم آباد از توابع شهرستان رودبار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر سد مخزنی دیورش ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره برداری از آن به پنج شهر و ۲۸ روستا با جمیعت ۱۰۰ هزار نفر آبرسانی می‌شود.

وی افزود: افتتاح سد مخزنی دیورش نقش مهمی در آبرسانی به منطقه خواهد داشت و دولت نیز نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

استاندار گیلان خاطرنشان کرد: همزمان خط انتقال این سد در حال انجام و پیمانکار آن مشخص شده است و با تکمیل این پروژه بخشی از مشکلات آب شهرهای توتکابن، رستم آباد، رودبار، منجیل و لوشان مرتفع می‌شود.

عباسی یکی از مشکلات منطقه رودبار و رستم آباد هدر رفت آب دانست و خاطرنشان کرد: اصلاح شبکه آبرسانی در شهر رودبار و رستم آباد در دستور کار دولت است تا بتوانیم از هدر رفت آب جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت ذخیره آب در سد دیورش سه میلیون متر مکعب است، تصریح کرد: این سد به دلیل استفاده از دانش روز ظرفیت ذخیره آب تا سه میلیون متر مکعب آب را دارد تا در اختیار کشاورزان منطقه قرار دهد.

استاندار گیلان با بیان اینکه برای این پروژه آبرسانی تاکنون ٣٠٠ میلیارد تومان هزینه شده و تقریباً ٧٠٠ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز به تخصیص منابع وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم تا از منابع استانی، ملی و سفر رئیس جمهور به استان گیلان تخصیص منابع انجام شود.

کد خبر 750370

دیگر خبرها

  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیّریه روستایی کشور
  • بهره برداری از کلینک داندانپزشکی و درمانگاه شهید زارعی در بندرعباس
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان